|
|
||||
![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
| Vize İşlemleri | |
|
| |
|
| Sayfa 5 Sonraki >> |
| Yazar | Mesaj |
|
bluemediter
Üye
|
![]() Konu: Norvec Aile birlesimi ve evlilik icin VizeGönderim Zamanı: 27-Nisan-2009 Saat 13:21 |
|
Norvec Ile ilgile butun bilgiler buraya toplansin.
Norvecle ilgili tecrubeleri olan arakadaslar buraya yazarlarsa cok iyi olur,paylasim olarak. Düzenleyen bluemediter - 27-Nisan-2009 Saat 13:45 |
|
|
I know one thing,its noting
|
|
|
|
|
arzudem
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 30-Nisan-2009 Saat 13:12 |
|
Ben bir ay önce aile birleşimi vizesi için başvuru yaptım;Norveç herhangi bir mülakat yapıyor mu?Başvuru esnasında bana birçok soru sordular bu arada...Nerde tanıştınız?ne zaman evlendiniz?neden norvece gitmek istiyorsun gibi....Bu arada eşim Türk vatandaşı ancak 6 senedir orda yaşıyor ve çalışıyor,ne kadar sürüyor başvurularımız,bilgisi olan benimle paylaşabilir mi?Teşekkürler
|
|
|
|
|
Relax
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 30-Nisan-2009 Saat 14:36 |
|
1 ay kadar srebilir aile birleimi vizesi bavurusu. Einiz hakknda orada aratrma yapyorlar. Einizin daha nce adli bir cezas vs. varsa iiniz zorlayor. Orada hereyinin legal olmas gerekiyor. Norveten istenen bilgi ve belgeler normal posta ile gidip geliyor. ileri bakanll ile yazmalar vs. yaplyor. 1 ay srerse normaldir. Daha az srerse pn banza koyun, uzun srerse arada bir arayn (skmadan) sorun ne aamada diye. Ret olursa bilemem. www.vizerehberiniz.com a girin mail atn size ne yapacanz konusunda yardmc olurlar ret olursa.
|
|
|
|
|
bluemediter
Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 30-Nisan-2009 Saat 18:35 |
mrb,udi gocmen ofisi resmi internet sitesinin verileri turkiyeden yapilan basvurularin
6-12 ay arasi surdugunu soyluyor. bilgilerinize,iyisanslar. Düzenleyen bluemediter - 30-Nisan-2009 Saat 18:37 |
|
|
|
|
|
|
|
bluemediter
Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 21-Temmuz-2009 Saat 15:18 |
Arzudem Basvurunla ilgili son gelisme nelerdir paylasirmisin lutfen. Tesekkurler, Düzenleyen bluemediter - 31-Ağustos-2009 Saat 20:36 |
|
|
|
|
|
|
|
serdargung
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 13-Ağustos-2009 Saat 20:31 |
|
Öncelikle kolay gelsin ben şu an Norvecteyim ve aile birleşimi yoluyla norvece geldim yaklaşık olarak 5 aydır norvecteyim sana vize süreci hakında bilgi verim ben vizeye başvurduktan sonra yaklaşık olarak benim vizem 5 ay 15 gün gibi bi sürede cikti ama bu sere minumum 6 ay maximum 12 ay süresi icinde cikiyo 12 ay icersinde sana bi cevap vermek zorundalar ama bu cevap olumlu olabilceği gibi olumsuzda olabilir sizin üzerinize düşen evraklarınızı tam ve eksiksiz vermek ve eşini polis cağırdığı zaman udi yani eşinin vereceği cevapların mantıklı ve tutarlı olması akraba olduğunuzdan veya anlaşmalı şekilde evlilik yaptığınızı düşünürlerse vizenizin cikma ihtimali cok düşük umarım herşey istediğiniz gibi olur
|
|
|
|
|
ıssız
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 18-Eylül-2009 Saat 20:22 |
|
merhaba,
ben aile birleşimi vizesine başvurdum,6 ay olmak üzere ama hala hiçbir haber yok,deneyimli arkadaşlar süreci anlatabilir mi?
|
|
|
|
|
bluemediter
Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 18-Eylül-2009 Saat 22:01 |
|
bu yukari daki arkadasla yazistim (Serdargung) fakat celiskili bir beyanda bulundu kimseyi zan altinda birakmak haddime degil fakat aksini soyluyorsa forum burada.
Norvec aile birlesimi karsi tarafin ve sizin durumunuz iliskinin guvenirligi karsi tarafin belirli ekonomik sartlari tasimasi ve ev vs olmasi iki kisinin kalacagi kapasitede.
Tabi biraz da sans olmak kaydi ile 8-12 ay arasinda suruyor ortalama (Durum karisik degil se eger) fakat bu UDI ofisi biraz kacik morelinizi bozmak icin ellerinden geleni de yaparlar. sacma sapan isler yani Karsi taraf Turk ise fazla zorluk olmuyor fakat yabanci ise cook sorguluyorlar ayrica size verilen makbuzda dosya numaraniz var o dosya numarasi ile udi aranip sondurum degerlendirmesi sorulabilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
serdargung
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 18-Eylül-2009 Saat 23:51 |
|
selam şimdi bluemediter isimli arkadaşın maillini okudum karışık durumu izah edim ben vizeye eylül 15 başvurdum ve vizem mart 8 gibi cikti ve beni aradılar 6 ay icinde ne zaman istersem gelip vizemi alabilceğimi söylediler bende nisan 15 gibi norvece ciktim ve nisan 16 norvece giriş yaptım diğer konular udi konusunda sonuna kadar haklısın önemli olan norvecte aile birleşimi vize alabilmen icin önce ciddi bi evlilik yaptığınıza yani birbirinizi severek evlendiğinize ve akraba veya anlaşmalı bi evlilik olmadığını araştırıyolar diğer konuda eşin geliri eşin geliri senelik 20 yaşından kücükler icin yılık 220 bin kron 20 yaşından büyükler icinde 170 bin kron olması gerek tam olarak bilmiyorum tahmini rakamlar ve eşin sosyal hic bi yardım almaması ve bi evinin olması gerekli ev kira olabilir udi konusunda söylediklerinede katılıyorum
|
|
|
|
|
ıssız
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 19-Eylül-2009 Saat 20:49 |
|
benimde 6 gun sonra 6 ay olacak ama boyle beklemek cok kotu,udi herhangi bir tarih de vermiyor,yani yarında cevap gelebilir 6 ay sonra da
|
|
|
|
| Sayfa 5 Sonraki >> |
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|