|
|
||||
![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
| Vize İşlemleri | |
Konu: 2.Norveç Schengen vize müracatı |
|
| << Önceki Sayfa 5 Sonraki >> |
| Yazar | Mesaj |
|
ufkan
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 14-Mart-2009 Saat 11:58 |
|
sen alırsın bence vize, hatta kesin alırsın..
|
|
|
|
|
ryma
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 24-Mart-2009 Saat 11:30 |
|
Arkadalar benim vizem kt :) Dars hepinizin bana inallah
|
|
|
|
|
ufkan
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 28-Nisan-2009 Saat 19:07 |
|
slm arkadaşlar,
uzun bir uğraştan sonra norvec e gidip gelmeyi başardım ancak yetmedi nisan ayında 10 gün orda kaldım ve temmuz ayında tekrar gidicem.. daha önce iki defa almış arkadaşların duruma yorum yapmasını bekliyorum.. ilk vizedeki gibi zorluk çekermiyim yoksa daha kolay alma şansım var mı ? |
|
|
|
|
ryma
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 28-Nisan-2009 Saat 21:29 |
|
Benim norvec schengeni icin ilkti ama fransa schengenim vardı...bi zorluk yasamadım ,15.gun aradılar zaten gorusmedede bi sorun cıkarmı diye sormustum cikmaz demislerdi.ama cevremdeki insanlardan bildigim kadarıyla 2.de olsa, yine aynı kriterle gore degerlendiriyorlar...calisip calismiyor olmaniz,okul olup olmaması gibi...
iyi sanslar diliyorum...
|
|
|
|
|
crafter
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 29-Nisan-2009 Saat 01:33 |
|
slm arkadaşlar,
ufkan arkadaşım red yedikten sonra bir dahamı bşvurup aldın vizeyi nasıl aldın? bende başvurmayı düşünüormda...
ryma arkadaşım eger aynı durumdaysan okuorsan çalışıorsan durumunda bir değişiklik yoksa alırsın..çünkü 1 defa almışsın 2incidede biraz daha esnek davranırlar diye düşünüyoum
saygılar...
|
|
|
|
|
ufkan
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 29-Nisan-2009 Saat 11:02 |
|
ben red yedikten sonra bir itiraz mektubu yazdık, 6 hafta içinde sonucu açıklandı ve aldım... ben temmuz ayında tekrar gitmeyi istiyorum ancak okulum mayıs ayında biticek beni burda bağlayan bir unsur kalmayacak gibi.. ancak yinede başvurcam.. umarım kolaylık olur...
|
|
|
|
|
ryma
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 29-Nisan-2009 Saat 11:20 |
|
Baglayan unsur kalmayacak derken gelmeyecegim mi demek isteiyorsun yoksa konsolosluk seni baglayan unsurun kalmadıgını mı dusunecek demek istiyorsun?Eger niyetin gercekten kalmak degilse okulun bitmeden basvur yaz icin simdiden vize alabilirsin,ama kalmak istiyorsan is bulmalısın yada aile birlesimi yapmalısın...
|
|
|
|
|
ufkan
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 29-Nisan-2009 Saat 11:26 |
|
Evet biliyorum, beni burda bağlayan unsur kalmadığı için vizenin çıkmasında zorluk çıkabilir diye düşünüyorum.. Bende aynen dediğin gibi yapıp mayıs ayı sonunda öğrenci olduğumu gösteren belgelerle gidicem.. temmuz ayında 3 haftalığına gitmeyi düşünüyorum, bazı planlarımı gerçekleştirebilirsem orda min. 6 ay kalmak istiyorum.. gerçekten yaşanası biryer, gidip görmekte fayda var... bu arada vizen red olduysa olayın üzerine gitmen gerekiyor.. mesala benim vizem red oldu ve malum mektup geldi o mektupta senin hakkında yazılan yanlış, yalan şeyleri ve senin bu tarz bir insan olmadığını belirten bir mektup yazdır kız arkadaşına.. sonucun açıklanmasını beklediğiniz hafta çok fazla arayın, bu işin peşinde olduğunuzu belli edin.. ben bunları yaptım.. umarım seninde işine yarar..
|
|
|
|
|
bluemediter
Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 29-Nisan-2009 Saat 15:22 |
|
hadi hayirlisi
|
|
|
I know one thing,its noting
|
|
|
|
|
crafter
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 30-Nisan-2009 Saat 23:15 |
|
ufkan , nasıl vize çıkarsa orda 6 ay kalmak falanmı düşünüorsn?planlar olarak ne?
ya ben haftaya başvurmayı düşünüorm kız arkadaş davetiyeyi hazırlıor..ama ben genede çok tedirginim:S..bilmiorm ne olacak
|
|
|
|
| << Önceki Sayfa 5 Sonraki >> |
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|