|
|
||||
![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
| Vize İşlemleri | |
| |
|
| Sayfa 3 Sonraki >> |
| Yazar | Mesaj |
|
irtica18
Yeni Üye
|
![]() Konu: YURT DIŞINA ÇIKMAK İSTİYORUMGönderim Zamanı: 10-Ocak-2008 Saat 23:03 |
|
MERHABA BEN 18 YAŞINDAYIM YURT DISINA CIKMAK İSTİYORUM BUNUN İÇİN NE YAPMAM GEREKLİ BİLMİYORUM BEN OKUMAYA GİTMEYECEĞİM OKUMUYORUM ÇÜNKİ BEN ÇALIŞMAK AMAÇLI HEMDE YENİ BİRŞEYLER KEŞFETMEK AMAÇLI GİTMEK İSTİYORUM SİZ SAYIN FORUM ÜYELERİNDEN BANA YARDIMCI OLMANIZI BENİ AYDINLATMANIZI İSTİYORUM
|
|
|
metin
|
|
|
|
|
hlkkln
Üye
Vize İşlemleri Uzmanı Kayıt Tarihi: 18-Eylül-2007 Gönderilenler: 91
|
![]() Gönderim Zamanı: 11-Ocak-2008 Saat 23:04 |
yok ben avrupa ulkelerinde (ab'ye uye ulkelerinde) yasamak istiyorum. Derseniz onunda caresi var. bulgaristandan 1989 yilinda goc eden, halen turkiye'de yasayan, hem turk hemde bulgar vatandasi bir bayanla evlenirseniz.ab vatandasi ile evli, bir aile bireyi olarak, tum ab ulkelerine vizesiz gitme hakkina sizde kavusursunuz. bir cok ab ulkesindede legal kalabilir ve calisabilirsiniz. saygilarimla. Düzenleyen hlkkln - 12-Ocak-2008 Saat 15:35 |
|
|
Kuyunun icindeki kurbaga icin gokyuzu; o kuyunun cevresi kadardir...
|
|
|
|
|
tarkan
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 13-Şubat-2008 Saat 12:52 |
|
bence vizesiz hırvatistana gidip deneyim yaşabilirsin ordaki zor şartları görüp ülkenin kıymetini anlarsın
|
|
|
|
|
kralhakansukur9
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 19-Kasım-2008 Saat 14:40 |
|
Düzenleyen kralhakansukur9 - 20-Kasım-2008 Saat 17:51 |
|
|
|
|
tarkan
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 19-Kasım-2008 Saat 15:33 |
kelin ilacı olsa kendi başına sürer diye bir atasözü var sen denesene bu yollları |
|
|
|
|
ozianna
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 08-Mart-2009 Saat 22:03 |
|
Ya kardesim sacma sapan nasihatlar vermeyin vereni de dinlemeyin lutfen. Hirvatistan 5 sene icinde AB uyesi olcakmis 5 seneye zaten turkiyede AB uyesi olacak bu bir. Ikincisi sirf yurt disi olsun diye dandik ulkeye gidip napcaniz hirvatistanda milletin agzi acliktan kokmus. Turkiye o ulkelerle kiyaslandiginda 20 kat daha fazla avrupa adamlar Turkiyeye turist olarak geldiklerinde bile 5 kisi bi kolayi agizdan agiza gezdiriyolar turkiyede kola icecek paralari yok siz neden bahsediyosunuz Allah askina. Ayrica sirf yurt disina cikmak icin deger mi 5 sene suruncek yok efendim avrupa birligine gecince de sanki avrupali olcak.
5 sene gidip hirvatistanda suruncegime 5 sene boyunca otururum 3 saat ana dilim gibi ingilizce ogrenene kadar ingilizce calisirim internetten is bulup giderim. Sacma sapan tavsiye vermeyin lutfen
|
|
|
Ozianna
|
|
|
|
|
ozianna
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 08-Mart-2009 Saat 22:05 |
|
Ayrica yurt disina gitmek oyle sanildigi kadar zor degil. Sadece dil bilmeyenler zorluk cekiyo 5 yil Hirvatistanda dur diyen vatandasin aslinda demesi gereken 5 sene git adam gibi dil ogren bak bakalim dil bilince is bulabiliyo musun bulamiyo musun?
|
|
|
Ozianna
|
|
|
|
|
tarkan
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 08-Mart-2009 Saat 22:11 |
|
ne iltacı ya kolaymı dil bilmediğin kalacak yerin olmadığın yerde barınmak, bırak hırvatistanı akraban evin yoksa istanbulda barınamazsın
|
|
|
|
|
sebnem
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 25-Mart-2009 Saat 00:35 |
|
cok sacma www.aleyna.cc
|
|
|
selam sebnem ben
|
|
|
|
|
sekonder
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 25-Mart-2009 Saat 21:32 |
|
Igrenclik geri geldi...
|
|
|
Bilgi ve tecrübe paylasim platformu: http://www.cxcx.org
|
|
|
|
| Sayfa 3 Sonraki >> |
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|